(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Paštika
Potřebné ingredience
2 zadní vepřová kolena
2 nožky vepřové
1.5 kg vepřového bůčku
1/4 kg sádla
5 cibulí
70 dkg jater(ne hovězí)
Postup přípravy
kolena a nožky uvaříme v osolené vodě,bůček klasicky upečene česnek,cibule atd.Cibuli orestujeme na sádle do zlatova.Upečené i uvařené naso pomeleme,přidáme výpek z bůčku a cibuli,pomletá SYROVÁ játra a řádně promícháme.Do mixéru dáme 1 naběračku směsi a 1 1/2 naběračky vývaru a umixujeme.plníme do skleniček 1/4l a na 100 stupňů vaříme 1 hodinu.Je to super mňamka.Ze škušenosti raději neplnit do sklenic se šroubovacím uzávěrem.Vývaru by mělo být 2 až 2a1/5l.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pipicjukova
(upraveno)
2. 4. 2008, 20:06
Dobrý večer Blanko, proč né šroubovací sklenice? Já to naplnila po okraj a otevírá se mi to nevím co s tím!!!mám to v hrnci tak doufám že se mi to povede protože to dělám poprvé a nerada bych to vyhodila . Děkuji Monika.
dolik76
(upraveno)
13. 4. 2008, 13:32
@pipicjukova
Po okraj je určitě moc,musí tam zůstat místo.A šroubovací ne,protože se v tom pašitka kazíŽádné masové výrobky nezavařovat do šroubovacích sklenic